‘SURFEN’, KUNST IN KUREGEM

w_surfen_3 w_surfen_1

De 14 deelnemende artiesten hebben zich allen laten inspireren door het thema ‘Surfen’ en kozen de wijk Kuregem als kunstgalerij. De openingsparade op 19 april gaat langs de kunstwerken, die op verschillende plaatsen in de wijk geïntegreerd zijn. Bij deze parade hoort uiteraard muziek, die gebracht wordt door de “Gnaoua de Bruxelles” en een mobiele receptie, die mee trekt van aan de Parking van de Curo-Hall, tot aan de garage D’Ieteren op de Bergense Steenweg, om te eindigen aan de Square Pequeur. Op die weg komt het publiek nog verschillende foto’s en gedichten over ‘Surfen in Kuregem’ tegen. Met deze tentoonstelling hopen ze de wijk Kuregem op een ludieke manier in het nieuws te brengen.

Surfen is een samenwerking tussen Globe Aroma en de academie voor beeldende kunsten Anderlecht.