CIRCULATION

2008_04_21_a4_horizontaal

In de zomer van 2008 wordt het Apollo Arthotel als passageplaats in de verf gezet. De kunstwerken die tijdens deze zomerexpositie tentoongesteld worden, behandelen thema’s als reizen, verplaatsing, beweging,… Onderweg zijn krijgt hier in een zomerse vakantiesfeer een diepere betekenis.

In het hotel toont Kito 22 bewerkte treinkaartjes. Op zijn reisweg door Europa startte hij zeven jaar geleden aan een verzameling dat ondertussen grote proporties begint aan te nemen. Op de trein, op perons en in wachtzalen maarkt Kito tekeningen op de achterkant van de treinkaartjes. deze pentekeningen tonen zijn kijk op de wereld: soms satirisch, soms kritisch, soms religieus, soms shockerend.

Deelnemende kunstenaars: Kito Sino, Johan Gelper, Stefan Serneels, Hilke Muyldermans